Havuzlu Çarşıda Çalışmalar Son Aşamada

Başkan Seyfi Dingil, çarşı merkezinin modern hale getirildiğini belirterek,” Belediye olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar esnafımızın yanında olduk. Vatandaşlarımızın rahatça alışverişlerini yapabilmeleri için çeşitli düzenlemeler yaptık. Esnaflarımızda istişare halinde olarak yenileme çalışmaları başlattık. Şuan da düzenleme yapılan yerlerdeki esnaflarımız uygulamadan memnun. Vatandaşlarımız ise çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletiyor” dedi.

Havuzlu çarşıdaki çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” çarşıda ilk olarak parke ve karo, mermer döşeme çalışmaları tamamlandı. Ardından çarşıda yürüyüş alanı genişletildi. Şimdi ışıklandırma çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda çarşıya renk katacağını düşündüğümüz ışıklı balonlar monte ediliyor. Yapılacak olan çiçeklendirme, peyzaj çalışmalarının ardından havuzlu çarşı yeni hali ile vatandaşların hizmetine açılacak. Her şey İskenderun için” şeklinde konuştu.
Havuzlu Çarşıda Çalışmalar Son Aşamada Havuzlu Çarşıda Çalışmalar Son Aşamada Havuzlu Çarşıda Çalışmalar Son Aşamada Havuzlu Çarşıda Çalışmalar Son Aşamada

Önceki İçerikNaciye Suna Tekin İlkokulundan 2017 Ye Mektup Var
Sonraki İçerikMeteoroloji’den Hatay İçin Su Baskını Uyarısı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.