İçmesuyu Depolarında Elektirik Sistemleri Yenileniyor

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Hatay genelinde terfi merkezleri, su depoları ve içmesuyu kuyularındaki elektrik aksamlarının yenilendiğini aktaran Genel Müdürlük, Kırıkhan, Hassa, Kumlu ve Reyhanlı ilçelerinde bulunan kuyulardaki elektrik panolarının yeni yapılan prefabrik kabinelere yenilenmiş biçimde taşındığını aktardı.

Yerleştirilen elektrik panolarının akıllı, arıza onarımı kolay olmasının yanı sıra herhangi bir arızada daha çabuk müdahalede bulunabileceğine dikkat çeken İdare, Antakya ve Altınözü’nde devam yenileme çalışmalarının geri kalan ilçelerde de gerçekleştirileceğini altını çizdi.

Su kesintilerindeki süreci azaltmak için ve depolarda ki elektrik sistemlerine müdahaleyi kısa zamana düşürmek adına motorize ekiplerin 7/24 hazır olduğuna vurgu yapan HATSU, yapılan çalışmalar sayesinde sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı panolarda yaşanan arızaların minimum seviyeye düşeceğini ve suyun iletiminin kısa sürede sağlanacağı bilgilerini iletti.

İçmesuyu Depolarında Elektirik Sistemleri Yenileniyor İçmesuyu Depolarında Elektirik Sistemleri Yenileniyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.