Bugga Steak House & Lounge İskenderun’da Hizmete Açıldı

İskenderun’da Cafe Sektöründe yıllardır hizmet eden Sönmez kardeşlerden İskenderun’a bir yenilik daha. Bugga Steak House & Lounge hem şık hem de çok kaliteli bir mekan olarak hizmete açıldı.
Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Bugga Steak House açılışına çok sayıda iş adamı, siyasetçi ve bölgemizin tanınmış simalarıda katılımda bulundu.
Açılış kurdelasını Arsuz İlçesi Belediye Başkanı Nazım Culha’nın gerçekleştirdiği törende konuşma gerçekleştiren Başkan Culha; “ Bugün güne içimizi acıtan bir haberle başlamanın burukluğu yaşıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu kaos ortamının bir an önce düzelmesini temenni ederken şehit olan asker ve polislerimize Allah’dan rahmet yakınlarına ve Aziz Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Aynı zamanda ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlara rağmen restoran sektöründe duayen olan Savaş, Sami ve Ali Sönmez kardeşlerin bu cesur kararlarından ötürü tebrik ediyor aynı zamanda İskenderun kentine kazandırdıkları bu istihdam ve nezih tesisten dolayı teşekkür ediyorum. İskenderun’umuza ve Sönmez kardeşlerime hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Açılış sonrası restoranı gezen Başkan Nazım Culha ve davetliler restoran hakkında bilgiler aldılar ve ikramları tattılar. Ustalar tarafından yapılan şovlar herkesi etkilerken hazırlanan ikramlar tüm davetlilerin damağında unutulmaz lezzetler bıraktı.
Davetliler ve konukların merakla beklediği Boğa heykelinin açılışınıda gerçekleştiren Başkan Nazım Culha Sönmez kardeşlerle beraber Boğa ile fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Bugga Steak House & Lounge İskenderun’da Hizmete Açıldı Bugga Steak House & Lounge İskenderun’da Hizmete Açıldı Bugga Steak House & Lounge İskenderun’da Hizmete Açıldı Bugga Steak House & Lounge İskenderun’da Hizmete Açıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.