Paslı Borular Yerini Temiz Borulara Bırakıyor

Hatay’ı içmesuyunun yanı sıra kanalizasyon ile yağmursuyu altyapısı yönünden de önemli derecede rahatlatacak seviyeye getirdiklerini vurgulayan Genel Müdürlük, “Her Şeyden Önce Sağlık” şiarıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında arsenikli, paslı ve kireç ile toprak dolu olan borular yerini basınca dayanıklı tertemiz borulara bıraktığını aktardı.

Sağlığın her şeyden önemli olduğunu ve yapılan projelerle olumsuzlukları bertaraf etme çabası içerisinde olduklarını vurgulayan İdare, Büyükşehir Belediyeleri arasında içmesuyundan yağmursuyu hattına, kanalizasyonundan arıtma tesislerine kadar en fazla altyapı projesi üreten ve uygulayan Su ve Kanalizasyon İdaresi olma başarısının kazanıldığını bildirdi.

Hataylıların temiz, sağlıklı, güçlü ve sürekli bir şekilde içmesuyundan faydalanmasını sağlamanın yanında kayıp kaçak oranını minimuma çekme adına yenileme çalışmalarının sürdüğünü hatırlatan HATSU, yıllardır kullanılan paslı borular ve tespit edilerek iptal edilen boruların yerine HATSU tarafından döşenen dayanıklı ve sağlıklı boruların fotoğrafları haber ile birlikte servis edildiğini aktardı.

Paslı Borular Yerini Temiz Borulara Bırakıyor Paslı Borular Yerini Temiz Borulara Bırakıyor Paslı Borular Yerini Temiz Borulara Bırakıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.