Camii Temizlik Ekibi Çalışmalarına Devam Ediyor

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ekipler, ilçe genelindeki onlarca cami ve ibadethanenin iç ve dış temizliğini periyodik olarak gerçekleştiriyor.
Ekipler Tek Camii, Nuri Üysen Camii ve Körfez Devlet hastanesi mescinin periyodik temizlik işlerini tamamladı.
Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Belediye olarak görevimiz yalnızca yolları, park ve bahçelerimizi temiz tutmak değil, vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı camiler ve ibadethaneler de bizim sosyal belediyecilik anlayışımız içinde temizlenmesi gereken yerlerin başında geliyor” dedi.
Başkan Seyfi Dingil,” Temizlik ekibi, tam donanımlı araç ve gereçlerle tüm cami ve ibadethanelerde halı yıkama, süpürme, iç ve dış temizlik işlerini gerçekleştiriyor. Cami ve İbadethane Temizlik Ekibi” periyodik temizlik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra acil durumlarda da cami ve ibadethanelerin temizliğine müdahale ediyor.” şeklinde konuştu.
Din görevlileri ile vatandaşlar ise uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek,” Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz. Bu temizlik ekibi büyük bir ihtiyaçtı. Allah başkanımızdan ve belediye ekibinden razı olsun. Bu hizmet vesilesi ile camilerimizde daha temiz ve güzel bir ortamda ibadet ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Camii Temizlik Ekibi Çalışmalarına Devam Ediyor Camii Temizlik Ekibi Çalışmalarına Devam Ediyor Camii Temizlik Ekibi Çalışmalarına Devam Ediyor Camii Temizlik Ekibi Çalışmalarına Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.