Vali Ata Suudi Prensi Makamında Kabul Etti

Suudi Prens, gösterdiği misafirperverlik ve kabullerinden dolayı Hatay Valisi Erdal Ata’ya teşekkürlerini ileterek, daha öncede geldiği Hatayda Suriyelilere gösterilen insanî yaklaşımın tüm insanlığa örnek olması gerektiğini belirtti.

Vali Ata ise Suudi Prens’i birçok kadim medeniyete ev sahipligi yapmış olan ve yüzyıllardır üç semavi dinin hoşgörü içinde birlikte yaşadığı ilimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

İkili daha sonra ilimizde geçici koruma statüsünde misafir edilen Suriyelilere yönelik olarak Kızılay vasıtasıyla yapılan yardımların koordinasyonu hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Makam ziyaretinden sonra Hatay Valisi Erdal Ata ve Suudi Prens Abdülaziz Bin Turki Bin Abdülaziz Al Saud, insani gerekçelerle ilimizde misafir edilen Suriyelilere Kızılay koordinasyonunda verilen eğitim, sağlık ve diğer yardım faaliyetlerini yerinde incelediler.

vali-ata-1 vali-ata-2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.