Arsuz’da ikinci semt pazarı

Gerçekleştirdiği hizmet atağı ile ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam eden Arsuz Belediyesi, halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikteki ikinci Kapalı Semt Pazarı için çalışmaları hızlandırdı. Arsuz Belediyesi’nin hem esnafın, hem de vatandaşların rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Karaağaç Mahallesi’nde hizmete başlattığı bölgenin en modern semt pazarının ardından Çetillik Mahallesi’nde hayata geçirdiği ikinci semt pazarı da hızla yükseliyor.
Arsuz halkının daha iyi koşullarda alışveriş yapmasına imkan tanıyacak olan semt pazarında çelik konstrüksiyon çalışmaları start alırken, bu çalışmanın ardından kolon ve kriş montajı ile peyzaj çalışmaları gerçekleştirilecek.
Çetillik Mahallesinde yaklaşık 2.5 dönümlük bir alana kurulan ve en kısa sürede hizmete açılması beklenen Arsuz Semt Pazarı, kapalı alanı, ıslak zemini, Zabıta Ofis Binası ve dinlenme tesisi ve 50 adet tezgahı ile hem esnafın daha sağlıklı şartlar altında hizmet vermesine, hem de vatandaşları kışın yağmur ve çamur, yazın ise kavurucu sıcaklardan korunarak daha rahat ve hijyenik bir ortamda alış veriş yapabilmelerine imkan sunacak.

semt-pazari-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.