Orhan Tepeye Çok Amaçlı Semt Pazarı Yapılıyor

Başkan Seyfi Dingil, çok amaçlı semt pazarının yapım işlerinin hızla devam ettiğini belirterek,” vatandaşlarımızın kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla yapımı devam eden kapalı semt pazarı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Bölgede ikamet eden vatandaşlar sadece bu alanı haftada bir gün Pazar alışverişinde kullanmayacak. Bu alan sosyal anlamda da hizmet verecek” dedi.
KISA BİR SÜREDE TAMAMLANACAK
İskenderun halkına hizmet için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Pazar yerlerimiz artık daha modern daha güzel olacak. Vatandaşlarımız burada sosyal ve kültürel aktivitelerini de yapabilecek. Dört farklı bölgeye daha çok amaçlı semt pazarı yapıyoruz. Bu çalışmalar bittiğinde vatandaşlarımız daha düzenli daha sağlıklı ortamda alışverişlerini yapabilecek. Semt pazarları kısa bir sürede tamamlanarak halkımız ve esnafımızın hizmeti açılacak “şeklinde konuştu.

pazar-1 pazar-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.