İskenderun’da Gıda Denetimleri Aralıksız Sürüyor

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hijyen kuralları ve sağlıklı gıda tüketimine yönelik yaptığı denetimlerinde, imalathanede istenilen şartlara uygunluk, malzemelerin son kullanma tarihi gibi kontroller yaparak, halkın sağlığına tehlike arz edebilecek olumsuzlukları konusunda uyarıda bulundu.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli fırınlarda, gramaj, ruhsat ve fiyat tarifesi denetimi yaptı.
Simit üretimi yapan işletmelerin denetiminde hassas davrandıklarını kaydeden Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, “Vatandaşlarımızın en çok kullandığı gıda ürünlerinin başında ekmek ve simit geliyor. Tüketimin böylesine yoğun olduğu gıda ürünlerinin denetimi de bizim için önemlidir. Bu nedenle belediye sınırlarımızda bulunan birçok simit fırını denetlenerek gerekli uyarılar yapılmıştır” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı açıklamada, halkın sağlığını koruma noktasında denetimlere büyük önem verdiklerini belirterek,” Bu anlamda zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz farklı noktalarda denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşlarımız şikayetlerini zabıta müdürlüğümüze her an bildirebilirler “şeklinde konuştu.

denetim-1 denetim-3 denetim-4

Önceki İçerikOrhan Tepeye Çok Amaçlı Semt Pazarı Yapılıyor
Sonraki İçerik7. Geleneksel İskenderun Sportif Olta Balıkçılığı Yarışması İskenderun Sahilinde gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.