Arsuz’a çok yönlü 24 adet park

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaç Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden ve Sahil Düzenleme Projesi’nin ilk etabı olan iki adet ‘Rhosus Sosyal Tesisleri”nin inşaatlarının ardından, 7’den 70’e her kesime hitap edecek olan 24adet park yapımı çalışmalarını yerinde inceledi.
Karaağaç Mahallesi’nin atıl durumda olan sahil bölümünü halkın sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yeniden düzenleyecek olan projenin hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Culha, Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu’nun ardından Karaağaç’ta da hayat bulacak olan projenin hem sosyal dokuyu yeniden şekillendireceğini, hem halkı denizle buluşturacağını, hem de kıyı şeridine farklı bir çehre kazandıracağını ifade etti.
Biri Tüccarlar Sitesi önü, diğeri Yaylakent Sitesi önünde inşaatı devam eden tesislerin yüklenici firma tarafından Aralık ayı içerisinde teslim edileceğini, ardından da iki tesis arasında sahil yürüyüş yolunun yapımına başlanacağını ifade eden Başkan Nazım Culha, büfe, soyunma kabinleri, kafeteryası, duş ve pergolaları ve tasarımıyla dikkat çeken tesislerin tamamlanmasının ardından hem dinlenmek, hem denize girmek, hem de sosyal aktivitelerle gününü renklendirmek isteyenlerin uğrak mekânı olacağını ifade etti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, daha sonra modern oyun grupları, fitness aletleri, yürüyüş yolları, oturma bankları, pergolaları ve yeşil alanlarıyla ilçe genelinde yapımı devam eden 24 adet park çalışmalarını inceledi. İlçe genelinde yayılan parkların sıradan bir çocuk parkı olmadığını söyleyen Başkan Culha, bu parkların 7’den 70’e her kesime hitap edeceğini belirterek, hem çocukların neşeyle büyüyeceğini, hem de vatandaşların keyifli vakit geçireceklerini ifade ederek, yüklenici firmaya temmuz ayında teslim edilen 24 adet parkın da Ocak ayı içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

park-1 park-3 park-4

Önceki İçerikİskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor
Sonraki İçerikBaşkan Seyfi Dingil, Çay Mahallesine Yeni Bir Yaşam Alanı Yapıyoruz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.