Off – road kulüpleri Arsuz’da buluştu

Arsuz Belediyesi, Akdeniz’in değişik il ve ilçelerinde faaliyet gösteren 22 off – road kulübünün Akdeniz Bölge Toplantısı’na Hatay’da ilk kez ev sahipliği yaptı. Toplantının Karaağaç Halk Plajı’nda gerçekleşmesine vesile olan İskenderun Off – Road Kulübü Başkanı Menderes Şereflişan üyeleri ile birlikte Başkan Nazım Culha’yı ziyaret ederek destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Doğa sevgisini motor sporları tutkusu ile bütünleştiren sporseverleri Arsuz’da bir araya getiren bölge toplantısının amacının off-road kulüpleri arasında güçbirliği oluşturmak,
yardımlaşmayı ve paylaşımı en üst düzeye çıkarmak olduğunu söyleyen İskenderun Off – Road Kulübü Başkanı Menderes Şereflişan, “Off-road kulüpleri olarak belirlediğimiz programlar dahilinde hem keşif gezileri düzenliyor, hem de yaşadığımız doğada yarışabiliyoruz. Sadece sportif alanlarda değil; doğada insan hayatının tehlikede olduğu
durumlara da müdahale edebiliyor, arama kurtarma çalışmalarına katkı sunabiliyoruz. Bu anlamda bölgeye yabancı değiliz, Arsuz’u ve dağlarını çok iyi biliyoruz. İhtiyaç duyduğunuz her konuda bizlere ulaşabilirsiniz. Bu sporun yaygınlaşması adına verdiğiniz destekten dolayı sizlere çok teşekkür ederiz” dedi.

İlçede pek yaygın olmayan off – road sporunun Arsuz’da zamanla yaygınlaşabileceğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, sporun her branşına imkanlar dahilinde destek olmaya çalıştıklarını belirterek, off – road derneğinin bir sonraki etkinliğini daha geniş kapsamlı gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Karaağaç Halk Plajı’nda gerçekleşen bölge toplantısına İskenderun Off-Road Kulübü’nün yanı sıra Çukurova Off-Road Kulübü, Tarsus Off-Road Kulübü, Osmaniye Off-Road Kulübü, Kahramanmaraş Kahramanlar Off-Road Kulübü, Elbistan Offroad Kulübü, Kadirli Off-Road Kulübü, Niğde Off-Road Kulübü, Kilis Off-Road Kulübü, Dörtyol Off-Road Kulübü, Beyşehir Off-Road Kulübü, Alanya Off-Road Kulübü, Adana Büyükşehir Off-Road Kulübü, Gaziantep Off-Road Kulübü, Ottoman Off-Road Kulübü, Kayseri Off-Road Kulübü ve Seydişehir Off-Road Kulübü katıldı.

img_5925 img_5934 img_5948

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.