Türkiye Rehber ülkenin nabzını tutuyor

Türkiye Rehber sitesi bu alanda bulunan diğer sitelere nazaran en geniş ve de kapsamlı bir site özelliğini taşımaktadır. Sitenin genel amacı ülkenin tanıtılmasına öncülük etmek ve ülkeye dünyanın her yerinden yabancı turistleri çekebilmektir. Tüm illeri hakkında genel bilgiler bulundurduğu gibi ülkenin dört bir yanından çekilmiş olan fotoğrafları ve tanıtıcı videoları da bünyesinde bulundurmaktadır. Ülkenin dış pazara reklamı konusunda yardımcı olan bir durumdadır. Bu özelliği de onu bir çok siteden ayırmaktadır.

Site Tanıtımı

Siteye girmeden önce adı nedeniyle sizi çok kalabalık ve de gözü rahatsız edebilecek bir tema ve ana sayfa beklemenize rağmen ilgili bu site tamamen bunlardan yoksun bir tasarıma sahiptir. Tüm bu geniş çaplı bilgiyi çok düzenli bir hale getirerek siteyi 4 temel başlık altında toplamıştır ve bu başlıklar altından da her ile hatta oradan da her ilçeye kadar ulaşabilmek sizler için mümkün olacaktır.

Haberler sektörler fotoğraflar ve videolar başlıkları altında dizayn edilen bu site de her il ve ilçe için açıklayıcı bilgiler bulunmaktadır. Bu bilgiler sitenin size verdiği imkanlar koşulunda bir tık ötenizde sizi beklemektedir. Site de özellikle haberler ana başlığına önem verilmiş olup hem ülke için hem de ülke dışındaki kullanıcılar için güncel bir gazete niteliği taşımaktadır. Sitenin yapısı gereği ve ülke içinde olan hızlı değişimler nedeniyle site de sürekli bir yenilenme mevzu bahistir. Özellikle ülke içindeki kullanıcılar değil de ülke dışında bulunan yerli yabancı kullanıcıların tepkileri büyük önem taşımaktadır. Çünkü bu sadece sitenin imajını değil aynı zamanda Türkiye’nin de imajına zarar verebilir.

İlgili Site Nasıl Bir Hizmet Vermektedir

Türkiye Rehber sitesi ülke içerisindeki markaların ülke dışında da bir varlık göstermesi için bolca reklam da bulunmaktadır. Bu sayede hem yurt içi sermaye de bir artış olmakta hem de markalarımızın güvenilirliği ve popülaritesi artmaktadır.

Ayrıca her il hakkında kaleme alınmış tanıtıcı yazılar içerisinde o ilin her özelliği barınmaktadır. Buna meşhur olan yemeğinden tarihi eserine en kalabalık olan semtinden gelir düzeyine kadar bir çok bilgi de dahildir.

Site içerisinde ki ana balıklardan birisi olan fotoğraflar kısmı da gayet iç açıcı bir şekilde tasarlanmış ve bir çok fotoğrafı barındırmaktadır. Bunların hepsi ülkeyi yansıttığı gibi ülkede ki tüm güzelliği de gözler önüne sermektedir. Videolar bölümünde ise her il için tanıtıcı birer video bulunmaktadır. Siteye giren kullanıcıların ilk olarak baktığı kısımlardan birisidir burası.

Türkiye hakkında ki her detayı siz kullanıcılara aktararak ülke gelişmesine katkıda bulunur.

İnternetin yaygınlaşması ile birlikte bu alanda reklam ve tanıtım sektörü de oldukça yoğun bir talep artışına gitmiştir. Bu site de bu alanda kendine yer edinmek adına sürekli kendisini geliştiren çalışmalarda bulunmaktadır. Ancak bu sayede internet ortamında kalıcı bir yüz olarak ülkenin tanıtımını ilerletebilirler.

Ülkede bulunan ve bu siteye kayıt olmuş olan her türlü kurum ve kuruluşun da ismi sitede geçmekle kalmayıp ilgilenmek istediğiniz bilgileri siz kullanıcıların önüne serilmektedir. Eczanesinden sürücü kursuna muhtarlıktan karakoluna hastanesinden avukatlık bürosuna kadar kayıt olan her kuruma buradan ulaşmanız mümkündür.

Ülkenin reklamında katkıda bulunduğu gibi göz önünde olmayan ve ya zamanla unutulmuş olan gelenek ve göreneklerimizi de tüm dünyanın gözleri önüne sermektedir. Bu durumu yapabilmeleri bile bu sektörde kalıcı olmalarına yol açmaktadır.

Önceki İçerikDiyarbakır, Hakkari, Bingöl, Batman ve Siirt’te 5 asker, 1 korucu şehit oldu
Sonraki İçerikBaşkan Savaş, Esnafa Türk Bayrağı Hediye Etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.