İskenderun’da Toki Yapımına Başlanıyor

İskenderun TOKİ için yapılan yer tesliminin ardından konutları yapacak olan yüklenici firma şantiye kurma çalışmalarına başladı.

Gültepe’nin üst kısmında yapılacak TOKİ bölgesinde incelemelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun’da TOKİ yapımına başlanıyor. TOKİ için yapılan yer tesliminin ardından yüklenici firma şantiye kurma çalışmalarına başladı. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun. İskenderun halkının yıllardır beklediği proje hayata geçiyor. Mutfakta çok çalıştık. İskenderun’a TOKİ gelmesi için büyük gayret gösterdik. Resmi yazışmalar bitti. Firma şantiyesini kurar kurmaz temel atma çalışmaları başlayacak” diye konuştu.
TOKİ PROJESİNİN ETAP ETAP
TOKİ projesinin etap etap yapılacağını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Şuanda 1. Etap çalışmaları başladı. İlk etapta 1.000’nin üzerinde konut yapılacak. Yaklaşık 470 dönüm üzerine inşaa edilecek TOKİ konutları son derece refah olacak. Sosyal donatıları, ticaret merkezi, okulu, camisi ile örnek bir proje İskenderun’da gerçekleşecek. Bu projenin gerçekleşmesinde hükümetimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bizim işimiz halka hizmet. Biz işimize bakıyoruz. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun “şeklinde konuştu.
Başkan Seyfi Dingil, daha sonra yüklenici firma yetkilileri ile yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

toki-1 toki-2 toki-3 toki-4

Önceki İçerikServis Şoförleri Kursa katılım belgelerini Başkan Akın’ın elinden aldı
Sonraki İçerikBaşkanlar ,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. yıldönümünü kutladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.