Başkan Savaş: Esnafımızın Ve Hemşehrilerimizin Mağdur Olmayacağı Yeni Bir Sistem Üzerinde Çalışıyoruz

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda şoför ve otomobilci temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Savaş, esnaf ve oda başkanları ile Hatay’ın ulaşımda yaşadığı sorunları ve bu sorunlara üretilecek çözüm önerilerini masaya yatırdı.
ODA BAŞKANLARI BEKLENTİLERİNİ TİTİZLİKLE AÇIKLADI
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın, HBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME)’nin özellikle Hatay’daki toplu ulaşım konusunda özenle çalıştığını belirterek, vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım hizmeti almaları konusunda profesyonel bir ekiple projeler ürettiğini ifade etti.
Gerçekleşen toplantıda şoför esnafının UKOME’den ve HBB’den beklentilerini titizlikle aktaran Antakya Şoförler Odası Başkanı Aziz Yılmaz da, Hatay’daki toplu ulaşımda yaşanan sıkıntıların mutabakatla çözüleceğini dile getirdi ve Hatay halkının faydasına olacak tüm hizmetlerin altına imza atacaklarını belirtti.
Başkan Savaş: Esnafımızın Ve Hemşehrilerimizin Mağdur Olmayacağı Yeni Bir Sistem Üzerinde Çalışıyoruz
Şoför ve esnaf temsilcilerinin ardından söz alarak konuyla ilgili düşüncelerini paylaşan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, esnaf ve oda temsilcilerinin yaşadığı sıkıntıların çözüme kavuşturulması adına attıkları tüm adımların dünyadaki diğer büyük şehirlerin ulaşım ağında yakaladığı standartları yakalamak adına olduğunu belirtti.
Hayata geçirilecek tüm projelerin hemşehrilerinin mutluluğu için olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Savaş, “Hatay’ın ulaşım ağını daha da aktif hale getirmek için üzerinde çalıştığımız sistemi el birliğiyle yapmak istiyoruz. Sistem yeni olduğu için zaman zaman iletişim problemi yaşıyoruz. Biz esnafımızın güzergâh konusunda kendi aralarında sıkıntıya düşmeden vatandaşları gidecekleri yere daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaştırmalarını istiyoruz. Şu anda sıkıntıyı beraber yaşıyorsak ilerde de bu işin rahatlığını birlikte paylaşacağız. Bu sistem ile hem esnafımızın hem de Hatay halkının yüzünü güldürmek istiyoruz. Eskiden belde olup şu an mahalle olan bölgelere ulaşım sağlayan esnafımızın rekabet halinde olmalarına alternatif bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Tüm esnafımızı ortak paydada buluşturarak modern sistemin meyvelerini toplayacağımıza yürekten inanıyorum” diyerek gerek şoför esnafının gerek vatandaşların mağdur olmayacağı yeni sitem için HBB Ulaşım Daire Başkanlığının var gücüyle çalışmaya devam ettiğini ifade etti.

7b0b6335-7cdd-4ef6-add5-3fa667d06d22 yeni

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.