Başkan Seyfi Dingil, Sakarya’ya Modern Bir Semt Pazarı Yapıyoruz

İskenderun halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”vatandaşlardan ve esnaflardan gelen talepler üzerine hareket geçtik. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza modern bir alanda alışveriş imkânı sağlamak adına pazar yerlerimizi düzenliyor, yeni pazar alanları yapıyoruz. Program dâhilinde ihtiyaç duyulan tüm pazar alanları yenilenecek. Bundan böyle vatandaşlarımız modern pazar alanlarımızda alışveriş yapacaklar” dedi.
YENİ PAZAR YERLERİ ÇOK AMAÇLI
Yeni Pazar yerlerinin çok amaçlı kullanılacağını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Yeni semt Pazar yerleri sadece haftada bir gün kullanılan alan olmayacak. Pazar günleri harici vatandaşların hizmetine açılacak. İçerisinde çeşitli etkinlikler, otopark, düğün nişan gibi törenlere ev sahipliği yapacak. Mahallelerde vatandaşlarımız tarafından hissedilen büyük bir eksiklik bu vesile ile ortadan kalkacak. Biz hizmet için varız. Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

1 3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.