Hbb Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

Pastane, kasap ve gıda ürünü satan tüm işletmelerin satış reyonlarının yanı sıra üretim yapılan bölümlerinin de büyük bir titizlikle denetim gerçekleştiren HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, eksiklikler konusunda ihtarnameler vererek, hijyen konusunda da gerekli uyarılarda bulundu. Ardından kentin çeşitli bölgelerindeki kasaplarda denetim gerçekleştiren HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri vatandaşa sunulan etlerin mühürlerinin kontrol edildiği denetimlerde, hijyen, işyeri açma, çalıştırma ruhsatı, çalışan personellerin fiziki temizliği, yangın tüpü ve fiyat tarife listesi kontrolleri de kontrol etmeyi ihmal etmedi.

“HATAYLILARIN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALIŞVERİŞ YAPABİLMELERİ AMACIYLA DENETİMLER DEVAM EDECEK”

Halk sağlığını ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren HBB Zabıta ekipleri, Hataylıların gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri amacıyla denetimlerin devam edeceğini bildirerek esnaflara bu konuda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.

zabita-1 zabita-2 zabita-3

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: Çevre Konusunda Son Derece Duyarlıyız
Sonraki İçerikİskenderun, Arsuz ve Belen’de Cumartesi ve Pazar Elektrik Kesintisi Olacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.