Muhtarlardan Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

19 Ekim’in Muhtarlar Günü nedeni ile muhtarlar İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
HEPİMİZİN AMACI HALKA HİZMET
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi görmektedir. Bu sebeple muhtarlık vazifesini icra eden kıymetli kardeşlerimizin gününü kutluyorum. Vatandaşın derdiyle dertlenen, halkın tercihiyle, seçimiyle iş başına gelmiş tüm muhtarlarımızın kendilerine ve ailelerine sağlıklı, huzurlu bir hayat diliyorum. Bizler sizlerle her zaman iletişim halinde olduk olmaya devam edeceğiz. İskenderun’u hep birlikte geleceğe hazırlayacağız” dedi.
MUHTARLAR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR
Muhtarlar adına bir konuşma yapan Esentepe Mahallesi Muhtarı Doğan Keleş ise, Muhtarlık müessesesi ülkemizdeki yerel demokrasinin en köklü kurumlarından biri olduğunu belirterek,” Bu anlamlı günde çelenk sunma törenine gelerek bizleri yalnız bırakmadınız. Sizlere teşekkür ediyoruz. Bu günün ‘’Muhtarlar Günü’’ ilan edilmesinde başta Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulundu.

3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.