Arsuz 40 Yıllık Paslı Şebekeden Kurtuluyor

Arsuz ilçesine bağlı Höyük Mahallesi’nde yaklaşık 40 yıldır kullanılan içmesuyu şebekesinin paslanması ile çalışma başlatan idare, içmesuyu hattının Hürriyet Mahallesi’nde ki evlerin altından geçmesi ile sorunların arttığını tespit edildiğini ayrıca deplase yapılarak 63’lük boru çapında 800 metre yeni içmesuyu hattının döşendiğini aktardı.

Vatandaşların sesi olarak yapılan hizmetleri değerlendiren Höyük Mahalle Muhtarı Rıdvan Dural, “mahalle
sakinlerinin talebi üzerine 40 yıldır kullanılan şebekeden kurtulduklarını ve bu katkılarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HATSU ekiplerine teşekkür ediyoruz. Mahalleyi rahata kavuşturacaklar Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu çalışmanın tamamlanmasının ardından 2 bin metrelik bir çalışmanın daha yapılmasının önemine vurgu yapan Dural, “mahallenin bir kısmı 4 yıl önce değişti geri kalanı da HATSU ekipleri tarafından kapsamlı çalışma planlanıyor ve en kısa zamanda değişecek inşallah” dedi.

hoyuk-40-yillik-pasli-sebekeden-kurtuluyor-4

Önceki İçerikİskenderun Sanayi Sitesi Esnafından Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Teşekkür
Sonraki İçerikVali Ata, Hassa’da Çatışmada Yaralanan Askeri Ziyaret Etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.