15. Sosyal Marketi Reyhanlı’da Açıldı

15 ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım, HBB Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu, HBB İtfaiye Daire Başkanı Fevzi Kilisli, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, CHP Antakya İlçe Başkanı Ramiz Parlar, , HATSU Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Urhan, HATSU İnsan Kaynakları Şube Müdürü Metin Savaş , CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Ruşen Bağatur, CHP Reyhanlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Saadet Dönmez ile beraber çok sayıda partili ve vatandaş katılım gösterdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay’ın her ilçesinde sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiğinin altını çizen CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Ruşen Bağatur,”Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sosyal belediyecilik hizmetler zincirine Reyhanlı’da açtığı sosyal market ile bir yenisini daha ekledi. Bugün burada açılan sosyal market Reyhanlı’da ikamet eden ve maddi durumu iyi olmayan halkımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Sosyal marketlerimizin daha da zengin hale gelmesi için adımlar atmaya devam edeceğiz. Sosyal marketimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Hatay’ın her ilçesinde sosyal marketlerimizin açılışında öncülük eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Nazan Hanım’a da çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SAVAŞ:”DAYANIŞMA VE PAYLAŞMA RUHU İLE HAREKET ETTİĞİMİZ ZAMAN HATAY’A DAHA GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ”

Tüketen değil paylaşan toplum olma yolunda hizmetler verdiklerine vurgu yapan Başkan Savaş, “Hatay’ın 14 ilçesinde sosyal market açılışı gerçekleştirdik. Son olarak da bugün sizler ile Reyhanlı’da sosyal marketimizin onurlu açılışını yapacağız. Sosyal marketlerimizin asıl mimarları Suzan Dudu ve eşim Nazan Savaş’tır. Onların sayesinde binlerce maddi durumu olmayan hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sosyal marketimiz halkanın son zinciriydi. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu sene öğrencilerimize hem çanta hem de okul kıyafetlerinde destek olduk Ayrıca gıda ve ekmek konusunda da destek vermeye devam edeceğiz. Bugüne kadar yaptığımız yardımlar sizlerin ve hayırseverlerin de desteği ile oldu. Dayanışma ve paylaşma ruhu ile hareket etiğimiz zaman Hatay’a daha güzel hizmetler vereceğiz. Sosyal marketlerimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

sosyal-market-2 sosyal-market-6 sosyal-market-7

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.