Gürsel Mahallesi muhtarı Semir Öz, azaları ve mahalle sakinleri Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirtti.
Gürsel Mahallesi muhtarı Semir Öz, azaları ve mahalle sakinleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Sorunların çözümü ve hizmetlerin vatandaşa ulaşması için muhtarlarımızla el ele veriyoruz. Muhtarlarla ortak hareket ederek, bölgeye hizmet etme gayretindeyiz. Muhtarlar halkın temsilcileridir. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatıyor. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, sorunlarını, muhtarlarımızdan öğreniyor, bölgeye hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Mahalle muhtarı Semir Öz çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek,”Sağolsun başkanımız bizlerin sorunları ile yakından ilgileniyor. Sürekli İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil ile iletişim halindeyiz. Bizlerde mahallemizde yaşanan bir takım sıkıntıları başkanımıza iletmek için buraya geldik. Başkanımız bizlere her zaman yardımcı oluyor. Kendilerine yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyoruz.” şeklinde konmuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyarette hizmetler noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

1 2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.