Adana rehber Adanalıların hizmetine girdi

Adana Rehber

İlgili sitenin kuruluş amacı kendi şehrinin ilçelerini bu bölge de meşhur olan yiyecekleri ve şehrin sanatsal ve de mimari açıdan tanıtımını sağlamaktır. Bu site de Adana hakkında her şeyi bulmak ve de her detay hakkında bir fikir edinebilmek mümkündür.

Sitenin Tanıtımı

Adana Rehber sitesine girdiğimiz ilk andan itibaren bizi gayet şık bir tasarım ile şekillendirilmiş ana sayfa karşılıyor. Ana sayfanın en üst panelin de dört ana başlık halinde sitenin sizlere sunduğu hizmetleri görebilmeniz mümkündür. Sektörler, haberler, fotoğraflar ve videolar olmak üzere dört ana başlık halinde hizmet veren site de tanıtılan il ile ilgili her şeyi bulabilmek mümkündür. Bu da bu alanda açılmış siteler arasında bu ilgili siteyi ön plana çıkaran temel özelliklerden birisidir. En üst panelin hemen altında ilgili ilin ilçelerini de görmek mümkün oluyor. İstenirse ayrı ayrı ilçeler hakkında bilgi edilinebilir ki bu gerçekten elde edilmesi bakımından çok güzel bir olanaktır. Site bu bakımdan kullanıcılarına iyi bir hizmet verdiği kesinlikle söylenilebilir. Orta alanda son eklenen firmaları şirketleri markaları okulları hastaneleri ya da eczaneleri görebilmek mümkündür. Hemen sağ panel de ilk olarak gözümüze sosyal medya hesapları da takılmaktadır. Bu özellik de siteye ayrı bir hava katmıştır ve de sitenin tanıtımına büyük ölçüde yararlı olmuştur. Biraz daha aşağıda ise Adana iline özgü yiyecekler ve de tarihi eserler hakkında fotoğraflara ulaşmak mümkün oluyor. Sitenin iç dizaynı çok hoş bir şekilde yapılarak buraya gelen kullanıcıları hemen etkisi altına alabiliyor.

bicibici-33

İlgili Site Nasıl Bir Hizmet Vermektedir ?

Adana Rehber sitesinin asıl ve genel amacı kendi ilini dış dünyaya tanıtabilmek ve de bu ili sevdirebilmektir. Açıkçası kuruluş amacına uygun bir şekilde ilerleyen bu site de ilgili il ile her özelliği bulabilmek sadece bir tık kadar uzakta oluyor. Kullanıcılarına son derece bilgi dolu ve de keyifli bir hizmet vermekte olan bu site zamanla sizi daha da bağımlısı haline getirebilir.

Ayrıca site de tüm ilçeler için ayrı ayrı tanıtım yazıları ve de fotoğraflarına da rastlayabilmek gerçekten büyük bir olanak olarak sizlere sunulmaktadır. Ayrıca site de Aladağ, Ceyhan, Çukurova, Feke, İmamoğlu, Karaisalı, Karataş, Kozan, Pozantı, Saimbeyli, Sarıçam, Seyhan, Tufanbeyli, Yumurtalık ve Yüreğir ile ilgili her şey hakkında bir bilginiz olsun diye son derece titizlikle ve de özenle kaleme alınmış tanıtıcı yazılar bulunuyor.

Ek olarak da ilin bu siteye kayıt olan markalarını okullarını hastanelerini de tanıtmak gibi çok büyük bir artısı daha çıkıyor ortaya. Bunlara da sektörler ana başlığından ulaşabilmek ve buradan o markalar hakkında bilgi alabilmek pek ala mümkün oluyor.

Bir diğer özellik ise il ile alakalı son haberlerin site de yer alması. Güncel olarak yenilenen bu haberlere ulaşmak yine çok kolay bir şekilde olabiliyor. Gurbette memleketini özleyen insanlar bu site sayesinde biraz da olsun memleket hasretinde son buluyor ve özlediği toprakları görebiliyor ve memleketinden bir haber alabiliyor.

İl hakkında hiçbir bilgisi olmayan kullanıcılar bile sitenin sizlere sunacağı hizmet sayesinde sanki oraya gitmişçesine o bölge hakkında bilgi sahibi olabiliyor.

İşte tüm bu özellikleri ile ve verdiği hizmet ile bu site bu alanda öncü bir site olduğunu kanıtlıyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.