Başkan Seyfi Dingil, Toplumun Herkesimine Hizmet Ediyoruz

İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi Gökhan Horozgil ve Çukurova Başkanı Ahmet Kılıç ile İskenderun Pazarcılar Dernek Başkanı Celal Şahin ve yönetim kurulu üyeleri belediye başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
ENGELLİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Göreve geldiğimiz günden bu yana engelli vatandaşlarımızın sorunlarına samimiyetle eğildik, bu sorunlara çözüm üretmek, engelli kardeşlerimizin toplumla bütünleşmelerini, işgücüne katılmalarını sağlamak için özveriyle çalıştık. Bölgede ilk defa Down Cafe projesini hayata geçirdik. Ardından sahilde devam eden ikinci engelli cafenin yapımı çalışmaları başlattık. Bu tür daha farklı hizmetlerimiz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlerin her zaman yanındayız” dedi.
Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi Gökhan Horozgil ve Çukurova Başkanı Ahmet Kılıç ise çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar diledi.
YENİ PAZAR YERLERİ YAPACAĞIZ
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentin farklı bölgelerinde Pazar yeri yapacaklarını belirterek,” Bunun ilk etap çalışmalarını başlattık. Vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak olan pazar yerleri güzel ve modern olacak. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyacı olan pazar yerlerinin temelini attıktan sonra en hızlı bir şekilde bitirilerek hizmete girecek. Vatandaşlarımız kışın yağmurdan, yazın sıcaktan etkilenmeden alışveriş yapabilecek. Esnafımız da kışın ve yazın rahat bir ortamda satış yapabilecek.” diye konuştu.

isitme-engelliler pazarcilar3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.