Hatsu, Erzin Ve Dörtyollu Muhtarlarla Biraraya Geldi

Kanalizasyon, yağmursuyu, içmesuyu ve arıtma tesislerine kadar hayata geçen ve uygulamaya konulacak olan projelerin ele alındığı toplantıya HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, HATSU Daire Başkanları ile Şube Müdürlerinin yanı sıra Erzin ve Dörtyol mahalle muhtarları katılım gösterdi.

Muhtarların talep ile problemlerini tek tek dinleyerek ilgili Daire Başkanlarına notlar aldıran HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, kent genelinde öncelik en çok önem verdikleri konunun vatandaşlara temiz içmesuyu sağlama ve iletme olduğunu vurgulayarak, altyapı çalışmaları sırasında vatandaşların tatlı sıkıntıların yaşayabileceğini ve çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte rahata kavuşacağını ifade etti.

“Erzin ve Dörtyol Asbestli Borulara Veda Edecek”

Yaşam kaynağımız olan suyun sağlık içinde gidermek amacıyla tüm ekip olarak saha olduklarını aktaran Çaparali, proje maliyeti 19 milyon 740 bin TL olan Erzin İçmesuyu İnşaatı projesinin hayata geçtiğini ifade ederek, yapılacak olan çalışma sayesinde Erzin’in asbestli borulara veda edeceğini ve temiz bir içmesuyuna kavuşacağını müjdeledi.

Dörtyol Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve maliyeti 7 milyon 137 bin 509 TL olan Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi’ni tamamlayarak işletmeye aldıklarını hatırlatan Genel Müdür Çaparali, Dörtyol’un yağmursuyu, kanalizasyon hattı eksiklerini giderme ile sağlıklı ve temiz içmesuyunu sağlama adına hazırlanan projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurguladı.

“İyi niyetle, yürekle ve bilekle sizlerle birlikteyiz” diyerek konuşmasına devam eden Çaparali, “Her şeyin en güzelini hemşehrilerimiz için yapacağız. Bizler ve ilçelerdeki temsilcilerimiz her zaman muhtarlarımız ile hemşehrilerimizin emrinizdeyiz” ifadelerine yer verdi.

Gülcü: Çok Güzel Çalışmalar Yapılıyor

Muhtarlarımızla birarada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hatay Muhtarlar Derneği Mahmut Gülcü yaptığı konuşmada ise, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ve bünyesinde olan HATSU’nun muhtarlarımızla birlikte çalışma hırsı içerisinde olması kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirtti.

Mahalledeki sıkıntıları ve sorunları birebir yaşayanların muhtarların olduğunu aktaran Gülcü, “Büyükşehir olmamızdan sonra ister istemez bazı aksaklıklar ve sıkıntılar yaşanabiliyor. Ama il genelinde hem Büyükşehir Belediyemizin hem de HATSU Genel Müdürlüğümüzün yapmış olduğu güzel çalışmalar var” dedi.

Yıllarca yapılmamış hizmetlerin bir anda yapmanın kolaylığı olmadığına dikkat çeken Başkan Gülcü, “Sabır içinde memleketimizde güzel çalışmalar olmaya devam edecek. Türkiye genelini geziyoruz. Diğer Büyükşehir Belediyeleri ile Su ve Kanal İdarelerinde üst yöneticilere ulaşamamanın sıkıntılarından bahsetmekte muhtarlarımız. Baktığımızda HATSU Genel Müdürümüz ve Daire Başkanlarımız muhtarlarımızı ziyaret ediyor. Genel Müdürümüze ve daire başkanlarımıza gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

hatsu-erzin-ve-dortyollu-muhtarlarla-biraraya-geldi-9 hatsu-erzin-ve-dortyollu-muhtarlarla-biraraya-geldi-13 hatsu-erzin-ve-dortyollu-muhtarlarla-biraraya-geldi-14

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.