İskenderun’da Dikkatsiz Çalışmalar Su Kaybına Neden Oluyor

İskenderun’da ENERJİSA tarafından elektrik hatlarını yer altına alma ve Turkcell Süperonline İnternet Hattı döşeme çalışmaları sırasında görevli ekipler tarafından yapılan hatalara dikkat çeken Genel Müdürlük, yapılan çalışmalar sırasında içmesuyu şebekelerine verilen zarar ile vatandaşların saatlerce susuz kaldığını açıkladı.

2. Bölge İçmesuyu Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan tespitlerde ilçe merkezi genelinde çalışmanın yapılacağı bölgelerde içmesuyu şebeke krokisinin verilmesine rağmen kazı yapan çalışanların dikkatsizliği sonucu hatta zarar vererek patlak oluştuğunu bildiren İdare, yaşam kaynağımız olan suyun yapılan hatalar sonucu boş yere israf edildiğini ve oluşan su kesintileri ile vatandaşların mağdur edildiğinin altını çizdi.

Su kaybının önemini belirten HATSU Genel Müdürlüğü, vatandaş lehinde hassasiyet gösterilmesinin daha sağlıklı olacağını ayrıyeten bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalarında daha duyarlı olunması noktasında temennilerde bulundu.

dikkatsiz-calismalar-su-kaybina-neden-oluyor-1 dikkatsiz-calismalar-su-kaybina-neden-oluyor-2 dikkatsiz-calismalar-su-kaybina-neden-oluyor-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.