Hatay Genelinde Mezarlık Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, sürdürdüğü mezarlık temizleme çalışmalarıyla yakınlarını kaybeden vatandaşların kabir ziyaretlerini temiz ortamlarda gerçekleştirmelerine vesile oluyor.
Vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha huzurlu ortamlarda gerçekleştirmeleri için kaliteli çalışmalar ortaya koyan HBB ekipleri, inanç ayrımı gözetmeksizin mezarlıklarda takdir edilen hizmetler sunuyor. Ekipler son olarak Defne ilçesi Orhanlı, Arsuz ilçesi Büyükdere, Altınözü ilçesi Büyükburç mahalle mezarlıklarında ve Payas Merkez Asri Mezarlığı’nda temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
HBB ekipleri, uzun yıllar bakımsız bırakılan mezarlıklarda ortaya koydukları nitelikli çalışmalarla, ebediyete intikal eden yakınlarının mezarlarını ziyarete gelen vatandaşların içini rahatlatıyor.
ÇALIŞMALAR, 15 İLÇEDE BAKIMSIZ MEZARLIK KALMAYINCAYA DEK SÜRECEK
HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Hatay’ın 15 ilçesinde bakımsız mezarlık kalmayana dek çalışmaların sürdürüleceği bildirildi.

mezarlik-1 mezarlik-2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.