Başkan Seyfi Dingil, Denizciler minibüs şoförleri kooperatifi esnafı ile bir araya geldi

Başkan Seyfi Dingil, Denizciler minibüs şoförleri kooperatifini ziyaret ederek şoför esnafı ile bir araya geldi.
Asfalt çalışmaları için teşekkür eden başkan Vural Gidemen, ”Başkanımızın ziyareti bizleri son derece memnun etti. Bölgedeki yolların asfaltlanmaya başlanması biz şoför esnafı için çok önemli idi. Sağ olsun Başkanımız esnafımızın taleplerine kayıtsız kalmadı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Yollarımız şimdi daha güvenli ve güzel oluyor. Trafik akışı düzenli hale geliyor. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.” şeklinde konuştu.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise “İskenderun Belediyesi olarak başlattığımız asfalt seferberliğine farklı noktalarda devam ediyoruz. Biz İskenderun’u bir bütün olarak görüyor ve çalışmalarımızı bu çerçevede yapıyoruz. Belediyemizin imkânları ölçüsünde hizmetlerimiz her mahalleye eşit bir şekilde devam edecek. Kapanan bu beldelerde hizmet aksamayacak. Sizlerin her zaman yanındayız. Bir sorununuz olduğunda bizlere bildirin. Gece gündüz görev başındayız” dedi.

denizciler-1 denizciler-2 denizciler-3

Önceki İçerikHatsu Personeline Sağlık Taraması
Sonraki İçerikVali Ata’dan Başkan Seyfi Dingil’e İadeyi Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.