Başkan Culha, Ziyaretçilerine eliyle tatlı ikram etti

En çok ilgi Arsuz Standı’na

Hatay’ın tüm hoşgörüsü ve muhteşem lezzetleriyle İstanbul’a taşındığı Hatay Günleri etkinliğinde Arsuz Belediyesi, ilçenin keşfedilmeyi bekleyen tüm güzelliklerini tanıtmaya devam ediyor. İstanbul Yenikapı’da ilk kez gerçekleşen etkinlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Arsuz Belediyesi, deniz-kum-güneş konseptine ek olarak sergiledikleri balık ağı, üç boyutlu tekne, deniz kabukları, şezlong ve şemsiye ile ilçenin tanıtımını en iyi şekilde yerine getirirdi. Ziyaretçilerin fotoğraf çekilmek için adeta birbirleriyle yarıştığı stantta ayrıca, ikramların yanı sıra Arsuz’u tanıtan broşürler, tanıtım CD’si, magnet dağıtıldı.

Ziyaretçilerine eliyle tatlı ikram etti
Mütevazı yaklaşımıyla dikkatleri üzerine çeken Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ziyaretçilere kendi eliyle tatlı ikram ederek örnek bir misafirperverlik örneği sergilerken, etkinliğin ikinci gününde Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, GÜÇSİAD Genel Başkanı Kenan Akdeniz, Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acentaları Derneği(OTSAD) Başkanı Hüseyin Kırık’ın yanı sıra, çok sayıda İstanbul’da yaşayan Arsuzluyu ağırladı. İstanbul’da yaşayan ve Arsuz’da yazlıkları bulunan vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği stantta Başkan Culha, Arsuz’u turizmde hak ettiği yere taşımaya kararlı olduğunu dile getirirken, standın İstanbullular ve İstanbul’da yaşayan Hataylılar tarafından yoğun ilgi görmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

Arsuz’a deniz taksi
GÜÇSİAD Genel Başkanı Kenan Akdeniz, ‘Arsuz’u görmek isteyen buraya gelsin” diyerek, standı çok beğendiğini dile getirirken, OTSAD Başkanı Hüseyin Kırık da Ortadoğu’daki turistleri deniz taksi ile Arsuz’a getirme projesini Başkan Culha ile paylaştı.

Başkan Culha’ya 41 kere maşallah
Hataylıların misafirperverliğinin de İstanbul’a taşındığı etkinlikte özellikle unutulmaya yüz tutmuş meslekler arasında yer alan Buğday sapı örme sanatçısı Edibe Bellur, Arsuz Beleidye Başkanı Nazım Culha’ya ’41 kere maşallah’ diyerek nazar boncuğu taktı.

arsuz-2 arsuz-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.