İskenderun Belediyesinden Buluttepe’ye Yeni Çocuk Parkı

İskenderun’da vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren İskenderun Belediyesi, Bulutttepe Mahallesi sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir park yaptı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz Buluttepe mahallemizde bulunan 968 m2 alan üzerine kurulu olan çocuk parkı içerisine basketbol sahası yapıldı. Yeni kondisyon aletleri takıldı. Park çevresine yeni duvar örme işi yapıldı. Çocuklar için yeni oyun grubu konuldu. Oyun grubu altına kauçuk zemin yapıldı. Yeni oturma bankları eklendi ve ayrıca parkın yeşil alanları düzenlenerek mahallemizde halkın hizmete açıldı. “dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturmaya devam edeceklerini belirterek,”Şehir genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülen park yapım çalışmalarında, öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanları, basketbol sahaları, bank ve kamelyalar yapılıyor. Yeni yaşam alanları ve park çalışmalarımız devam edecek”şeklinde konuştu.
Çocuklar için özel oyun gruplarının seçildiği park mahalle halkında büyük memnuniyet yarattı.

img_1688 img_1875 img_2061

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.