Yükseliş Yapı Market’ten Usta ve Üreticiler Buluşması

Arsuz’un yükselen değeri Yükseliş Yapı Market, sektördeki Ustalar ve Üreticiler buluşması adı altında Karaağaç Beyaz Saray restoranda yemek düzenledi.
Karaağaç Beyaz Saray Restoranda düzenlenen toplantıya sektörün bölgede faaliyet gösteren Usta Uygulayıcıları, Anka Seramik Bölge Müdürü Şevket Temiz, Onduline Bölge Müdürü Mete Tutan, Eczacıbaşı-Vitra Bölge Müdürü Tufan Dik ve çok sayıda davetli katıldı.
Arsuz’da faaliyet gösteren Yükseliş Yapı Market’in sahibi Ali Abbas Alay, düzenledikleri toplantı ile sektördeki sorunların daha etkin bir şekilde konuşulması, Usta ve Üreticilerin kaynaşması, yaşanan sıkıntıların kısa sürede çözüme kavuşması adına böyle bir toplantı düzenlediklerini, Türkiye ekonomisinin lokomotifleri arasında yer alan inşaat ve inşaat malzemeleri sektörünün kaydettiği başarılardan güç alarak geleceğe güvenle bakması gerektiğini söyledi.
Alay, düzenlemiş oldukları bu toplantıyı geleneksel hale getirerek, Yükseliş Yapı Market olarak Usta Üretici toplantılarını geleneksel anlamda sürekli yapacaklarını da belirtti.
Onduline Bölge Müdürü Mete Tutan, ‘’Türkiye’de su izolasyonu ve çatı kaplamasında kalite deyince akla Onduline, Arsuz’da Onduline deyince akla Yükseliş Yapı gelir. Böyle bir geceyi düzenleyen Yükseliş Yapı Marketin sahibi Ali Abbas Alay’a teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Eczabaşı-Vitra Bölge Müdürü Tufan Dik ise ‘’Arsuz’un yükselen değerlerinden Yükseliş Yapı Vitra-Artema markasıyla yolunda başarılı bir şekilde yürümeye devam ediyor. Vitra-Artema olarak Yükseliş Yapı Market sahibi Ali Abbas Alay’a düzenlemiş oldukları bu geceden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.
Sektörün sorunlarının konuşulduğu Usta ve Üreticilerin kaynaştığı yeni ürünlerin hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı gece hatıra fotoğrafı çekildikten sonra son buldu.

1 2-abbas 3-abbas 4-abbas 5-abbas 8-abbas 9-abbas 10

Önceki İçerikArsuz Belediye Meclisi, üç gündem maddesiyle toplanacak
Sonraki İçerikHalka hizmet etmek için çalışıyoruz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.