Halka hizmet etmek için çalışıyoruz

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, gayrimenkul satışını içeren, tek gündemli Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi 2016 yılı Eylül Ayı Olağanüstü Toplantısı’nın önemine değindi.
Mülkiyeti Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait bazı parsellerin satış yetkilerinin Hatay Büyükşehir Belediye Encümenine verildiği, bazılarının da değerlendirilmek üzere İçişleri ve Hukuk Komisyonu ile İmar Komisyonuna havale edildiği toplantıda Başkan Culha, ilçeye kazandırılacak olan yatırımlar için büyükşehir belediyesi ile sürekli istişare halinde olduklarına dikkat çekti.
Arsuz’da altyapı çalışmalarının başlayabilmesi için yapım ihalesinin yapılması ve ödeneğinin hazırlanması gerektiğine vurgu yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Her hafta, özellikle de ilçeme altyapı yapılması adına büyükşehir belediyesinin kapısını çalıyorum. Projesi tamamlanmış, ihale aşamasına gelmiş projemizin ödenek olmadığı için ihalesi yapılamıyor. Dolayısıyla Arsuz’da altyapı olmadığı için de ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Hem ilçemde altyapı, başka bir ilçede asfalt, başka ilçelerde hizmet binası gibi hizmetlerin yapılabilmesi için, hem de büyükşehir belediyemizin önünü açmak adına bu mülk satışı kararının alınması gerekiyordu. Bu tamamen ihtiyaçtan kaynaklı bir talepti. Bu mülk satışı daha önce de birçok belediye tarafından yapıldı. Belki ilerde biz de yapacağız, birçok belediye de bu yola başvuracaktır. Biz olmazsa olmaz hizmetleri alabilmek adına büyük şehrimizi sıkıştırıyoruz ve hizmet yapılabilmesi için bu satış kararının verilmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

buyuksehir-10 buyuksehir-15

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.