İskenderun’a Yaklaşık 200 Bin Ton Asfalt Dökülecek

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceldi.

Asfaltlama çalışmaları bundan böyle periyodik olarak devam edeceğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Kentin farklı noktalarında asfaltlama çalışmaları başladı. Kapsamlı bir şekilde yapılan olan çalışmalar titizlikle devam edecek. Sürekli denetimler yaparak çalışmaları denetleyeceğiz. Sağlam olsun bir iki gün geç olsun önemli değil. Kentin bir ucundan diğer ucuna kadar ihtiyaç duyulan her yer asfaltlanacak. Fen İşleri müdürlüğü ekipler seferber olmuş durumda” dedi.

Muhtarlar ile diyalog halinde olduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Yaklaşık 200 bin ton asfalt dökülecek. Şehir içerisindeki kazılar bittikten sonra merkeze ineceğiz. TEDAŞ, Doğalgaz ve fiber optik kabloların geçtiği yerler bizlere teslim ediliyor. Bu da kısa bir süre sonra bitecek. Ardından asfaltlama çalışmaları başlayacak. Asfaltlanan yer bir daha kazılmasın diye yer teslimini bekledik. İskenderun halkına hizmetin en güzelini getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her şey İskenderun için “şeklinde konuştu.
Esentepe Mahallesi Muhtarı Doğan Keleş ise asfalt çalışmasından başlamasından dolayı memnun olduklarını belirterek çalışmalarından dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür etti.
3

Önceki İçerikBelen’de 15 Milyon Tl’lik İçmesuyu Projesi Sürüyor
Sonraki İçerikArsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ağırladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.