Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Dz. Piyade Albay İbrahim Özdoğan, İl Bank Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, İl Bank Adana Bölge Müdürü Hasan Güneş, İskenderun İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Hakan Musa Gülhan ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
ALLAH ÜLKEMİZİ MİLLETİMİZİ KORUSUN
İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Dz. Piyade Albay İbrahim Özdoğan’ı makamında ağırlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Ziyaretiniz bizleri son derece memnun etti. Ülke olarak önemli bir süreçten geçtik. Ülkemizi parçalamak bölmek isteyen hainlere karşı kahraman milletimiz gereken cevabı verdi. Vatanımız için, milletimiz için hep birlikte, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. “dedi.
İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Dz. Piyade Albay İbrahim Özdoğan ise çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek her zaman devletin ve milletin emrinde olduklarını ifade etti.
İSKENDERUN SÜREKLİ GELİŞİYOR
İl Bank Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün ve İl Bank Adana Bölge Müdürü Hasan Güneş’i makamında misafir eden Başkan Seyfi Dingil,” İskenderun sürekli gelişiyor ve büyüyor. Değişen ve gelişen İskenderun’da bizlerde belediye olarak çeşitli projeler hazırlıyoruz. İller Bankası ile görüşerek kredi desteği sağlanıyor. Kamu Kurumları ile her zaman hizmet noktasında iletişim halindeyiz” dedi.
Üstün ise İskenderun’un çok önemli bir şehir olduğunu belirterek yerel yönetimlere projeler için kredi desteğinde bulunduklarını, İskenderun’da gerçekleştirilecek yatırımlara ve projelere her zaman destek olmaya hazır olduklarını söyledi.
STK’LARA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
İskenderun İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Hakan Musa Gülhan ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Başkan Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirterek, ortak akıl ile tüm sorunların çözülebileceğini sözlerine ekledi.
Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

deniz-er-alay-komutani iller-bankasi imam-hatip-mezunlari-dernegi

Önceki İçerikİssume’de Eski Parke Taşları Yerine Beton Asfalt Döşenecek
Sonraki İçerikİTSO’DA, Girişimcilere yönelik kurslar devam ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.