Denizciler’deki Turgut Özal Parkı Yenilendi

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı.
PARK MODERN HALE GELDİ
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada,” yapılan yenileme ve tadilatlarla park içerisine yeni kondisyon aletleri ve yeni oyun grubu eklendi. Oyun grubu altlarına kauçuk taban yapıldı. Daha önce mevcut olan oyun grubu ve kondisyon aletlerinin tüm bakımları yapıldı. Park çevresine yaklaşık 600 m2 çevre duvarı yapıldı. Park içi bordür taşı ve kilit parke taşı tadilatları yapılarak tüm oturma bankları yenilendi. “ dedi.
HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET
İskenderun’un her bölgesinde belediye ekiplerinin çalıştığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “her mahalleye eşit hizmet götürüyoruz. Ekiplerimiz kentin dört bir tarafından yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu parkımızda yenilenerek güzel bir görünüme kavuştu. Her şey İskenderun için” diye konuştu.
Bölgede ikamet eden vatandaşlar ise parkın uzun zamandır atıl bir vaziyette bulunduğunu belirterek yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

1 3 5

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.