İskenderun Genelinde Baca Yenilemesi Sürüyor

İskenderun ilçesinin genelinde bulunan altyapıda herhangi bir sorun yaşanmaması amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında bilgi veren Genel Müdürlük, altyapı bağlantı noktalarında bulunan muayene ve parsel baca tamirinin aralıksız sürdürüldüğünü açıkladı.

Eskiyerek deforme olan bölgelerin onarımı amacıyla İskenderun ilçesi genelinde çalışma gerçekleştiren HATSU, muayene bacalarının parçalanması sonucu tıkanan hatları temizlendiğini ve alçakta kalan bacaların yeniledikten sonra yol seviyesine getirildiğini belirtti.

Kötü koku ve taşma sorunu gibi şikâyetler üzerine inceleme yaparak harekete geçen HATSU ekipleri, günlük yapılan çalışmalar kapsamında yaklaşık 50 adet civarında parsel ve muayene baca tamiri ile yükseltme yaparak sorunların bir bir giderilmesini sağladı.

iskenderun-genelinde-baca-yenilemesi-suruyor-1 iskenderun-genelinde-baca-yenilemesi-suruyor-2 iskenderun-genelinde-baca-yenilemesi-suruyor-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.