Belediye Başkanı Seyfi Dingil Dto’yu Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un geleceği için denizcilik sektörünün gelişiminin büyük bir önem arz ettiğini belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Deniz Ticaret Odasına ziyarette bulunarak Başkan Bülent Kavsak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
DENİZCİLİK SEKTÖRÜ GELİŞTİRİLMELİ
İskenderun’un bir liman kenti olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” İskenderun’da denizciliğin gelişimi adına sizlerle her zaman işbirliği içinde olacağız. Bizler her zaman sorunların ortak akıl ile çözülebileceğine inanıyoruz. Bu anlayış ile her zaman sivil toplum kuruluşlarımızın görüş, öneri ve taleplerini dinliyor, yaşanan sıkıntılara çözüm yolları arıyoruz. Bir deniz ve sahil kenti olan İskenderun’da deniz ticaretinin daha iyi yerlere gelmesi için yapılacak olan çalışmalara destek olmaya hazırız” dedi.
Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek,” İskenderun için el birliği ile yapılacak çok şey olduğuna inanıyoruz. Son yıllarda Ortadoğu’da gelişen olaylar Denizcilik sektörünü etkiledi. Umuyoruz ileride İskenderun Deniz Ticaretinde eski günlerine kavuşacak. “şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından çeşitli projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

4

Önceki İçerikBaşkan Culha, mesleğini konuşturdu
Sonraki İçerikYağmur Suyu Hatları Temizleniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.