Komutanlardan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun 39.Mekanize Piyade ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay ve İskenderun İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Ferit Gül İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
AMACIMIZ HALKA HİZMET
İskenderun 39.Mekanize Piyade ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay’ın ziyaretinde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Halkımızın huzur ve güvenliği için görev yapan tüm askerlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman kamu kurum ve kuruluşlar ile diyalog halindeyiz. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Bizler her zaman ülkemiz için milletimiz için el birliği içinde olacağız. Başka İskenderun Başka Türkiye yok” dedi.
İskenderun 39.Mekanize Piyade ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay ise İskenderun’a görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek Başkan Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar diledi.
HUZURUMUZU BOZANLARA FIRSAT VERMEYİZ
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil daha sonra İskenderun İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Ferit Gül ile bir araya geldi.
Milletimizin huzurunu bozmak isteyen hainlere karşı her zaman dimdik ayakta olduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Sizlerde gece gündüz can siper hane görev yapıyorsunuz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizi milletimizi korusun” diye konuştu.
Yüzbaşı Gül ise 24 saat halkın huzuru ve güvenliği için görev başında olduklarını söyledi.

tugay-komutani1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.