Belen Kaymakamından ve Belediye Başkanından Ev Ziyaretleri

Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURURCU ve beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zeynep ÖZTÜRK ile birlikte yedi aileye evlerinde Kurban Bayramı ziyareti gerçekleştirdi.
Bayramın ikinci günü hane ziyaretine; Halilbey Mahallesinden ikamet eden Yasemin BİLİR, Hatice VURAL, İdris Maraşlı, Vaysal BOLAT, Bakras Mahallesinden Süleyman KARAMAN, Kadir SOLMAZ, Fatma SAKLAR olmak üzere Şehit ve Gazi ve Aileleri ile vatandaşlar evlerinde ziyaret edildiler.
Kaymakam AYDIN; hane ziyaretleri sonucunda, Bayramlar sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Kurban Bayramını idrak ederken, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde bir kez daha buluşmaktayız.
Ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna günler, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı, bayramları bu mana da birlik ve beraberliğimizi pekiştirme açısından bir fırsata dönüştürmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bayram sevincinin daim olmasını diliyorum, dedi.

belen-1 belen-2 belen-5

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.