Arsuz’a doğalgaz müjdesi

Arsuz’un gelişmesi ve sorunların giderilmesi anlamında dur durak bilmeden çalışan
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçenin doğalgaza kavuşması için Ankara’da gerçekleştirdiği zirvede Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu(EPDK) Genel Müdürü Mustafa Yılmaz’la görüştü.
Doğalgaz kullanımının yaygınlaştığı günümüzde turizm ilçesi olan Arsuz’da özellikle yaz – kış kullanılan sitelerden yoğun talep aldıklarını dile getiren Başkan Culha, EPDK Genel Müdürü Yılmaz’a ilçeye modern çağın hizmetlerinden olan doğalgazın döşenmesi için hazırlanan dosyaları ve ayrıntılı bir rapor teslim etti.
EPDK Genel Müdürü Mustafa Yılmaz bölgedeki yetkili firma Aksagaz ile gerekli çalışmayı başlatacaklarını belirterek, Arsuz hakkında bilgiler aldı.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da hem kabulden, hem de destek sözünden dolayı EPDK Genel Müdürü Mustafa Yılmaz’a teşekkür ederek, sadece yerleşim yoğunluğu olan bölgelere değil, ilçenin tamamına doğalgaz döşenmesini talep ederek, ilçenin gelişmesi ve sorunların giderilmesi anlamında yapılan çalışmaları anlattı.

epdk-1 epdk-2

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Park Ve Bahçeler Ekipleri Hız Kesmiyor
Sonraki İçerikİskenderun Teknik Üniversitesinden Kitap Bağış Kampanyası
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.