Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Bayram günlerinin huzuru tüm dünyada sonsuza dek sürsün”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Kurban Bayramı mesajında ilçede esen hoşgörü ve kardeşlik rüzgârının tüm ülkede esmesini temenni ederek, tüm insanlığa sevgi ve barış dolu, huzurlu bir bayram diledi.
Bizleri bir arada tutan önemli değerlerimizden olan bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerinin iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Culha, “Bayramlar; dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevginin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. Kurban Bayramı’nın ülkemizde ve ilçemizde sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum. İçerisinde bulunduğumuz son dönemlerde, her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz ve özellikle bayramlarda daha da yoğunlaşan sevgi, dostluk, barış, hoşgörü ve dayanışma atmosferinin sonsuza dek tüm dünyamızda egemen olması dileğiyle; tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ayrıca bir arada, kardeşçe yaşamanın en güzel örneğinin sergilendiği Arsuz’da halk bayramlaşmasının bayramın birinci günü olan 12 Eylül 2016 Pazartesi günü 15.00 – 15.30 saatleri arasında Devlet Demir Yolları Kampı Çay Bahçesi’nde gerçekleşeceğini belirtti.

nazım culha

Önceki İçerikİskenderun Zabıtadan Bayram Öncesi Denetim
Sonraki İçerikAkdeniz Zemin Mütahhitlik Hizmetleri,Kurban Bayramı Kutlama Mesajı Yayınladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.