İskenderun’da Halk Sağlığı Etkinleri Başladı

Her yıl 5-9 Eylül tarihleri arasında kutlanan Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri İskenderun’da başladı.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Halk Sağlığı Müdür yardımcısı Yemliha Coşkun, Sağlıklı Yaşam Parkı doktorları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMETTİR
İskenderun Belediyesi Sağlım Yaşam Pakında kurulan sağlık stantlarını gezen Başkan Seyfi Dingil,” İskenderun Belediyesi 4 Nolu tesis alanının bir kısmını İskenderun Toplum Sağlığı Merkezine tahsis ettik. Burada Türkiye’nin çok kapsamlı ilk sağlıklı yaşam parkı oluşturuldu. Bu yıl halk sağlığı etkinlikleri sağlıklı yaşam parkında yapılıyor. Kamu Kurum ve kuruluşlarla her zaman diyalog halindeyiz. Hepimizin amacı halkımıza hizmettir.“ dedi.
ETKİNLİKLER HAFTA BOYU SÜRECEK
Başkan Seyfi Dingil, etkinliklerin hafta boyunca süreceğini belirterek, ”Bu alanda her gün etkinlikler var. Sportif etkinler, görevli sağlık personelleri tarafından, vatandaşlara diyabet kontrolü, tansiyon, şeker ölçümleri,İnterakitf toplantılar, çeşitli gösteriler sağlıklı yaşam parkında devam edecek. Bu halk hizmetin en güzeline layık. Sağlıklı yaşam parkında bundan sonrada etkinlikler sürekli devam edecek. Tüm halkımız burada verilen hizmetlerden ücretsiz faydalanabilir. Burada halkımızı sağlıklı yaşamaya teşvik etmeye çalışıyoruz.”şeklinde konuştu.
Başkan Seyfi Dingil daha sonra etkinlik alanlarını gezerek bilgiler aldı.

3 6 8 12

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.