Ücretsiz Halk Sağlığı Etkinlikleri Düzenleniyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da ücretsiz halk sağlığı etkinliklerinin düzenleneceğini belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi 4 Nolu (Eski Bit Pazarı) sosyal tesisleri içerisinde yer alan Sağlıklı yaşam parkını ziyaret ederek etti.
ÜCRETSİZ HİZMET SUNULUYOR
İskenderun Kanser tarama ve eğitim merkezinde çalışan doktorlar ile sohbet eden Başkan Seyfi Dingil,” Gururla söyleyebiliriz ki; belki de ülkemizde bir ilk olan , “Sağlıklı Yaşam Parkı” mızı geçtiğimiz günlerde eski bitpazarının olduğu İskenderun Belediyesine ait 4 Nolu Sosyal tesisin bulunduğu alanda faaliyete geçirdik. Obezite ve beslenme polikliniğinden, sigara bıraktırmaya ve KETEM(Kanser Erken Teşhis ve Tarama merkezi) hizmetlerine kadar birçok hizmeti ücretsiz olarak İskenderun Toplum Sağlığı merkezi sunmakta.”dedi.
TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 05.09.2019-09.09.2016 tarihleri arasında İskenderun Toplum Sağlığı merkezi ile birlikte düzenlenecek olan ücretsiz halk sağlığı etkinliklerine tüm İskenderun halkının davetli olduğunu belirterek, ”İskenderun Belediyesi ve Hatay Halk Sağlığı Müdürlüğünün ortak çabalarıyla oluşturulan “Sağlıklı Yaşam Parkı” bu yılki hafta kutlama etkinliklerimizin mekânını oluşturacak. Bir festival havasında kutlayacağımız haftamıza tüm İskenderunluları davet ediyoruz. Bu uzun soluklu yolda birlikte ilerlediğimiz tüm vatandaşlarımıza sağlık dolu günler diliyoruz.” şeklinde konuştu.

14192068_1782821298603266_8160878514255776380_n

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.