İskenderun’da Zabıta Haftası Kutlandı

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında, Atatürk Anıt Alanında bir araya gelerek anıta çelenk koydu.
190.Zabıta Haftası İskenderun’da düzenlenen çeşitli programlarla kutlanıyor.
Programa sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlandı. İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy burada kısa bir konuşma yaparak günün anlam ve önemine değindi.
Çelenk töreninin ardından Zabıta Müdürü Aksoy ve zabıta ekibi İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti. Özyiğit, kendisini ziyarete gelen ekibin Zabıta Haftası’nı kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından program İskenderun Belediyesinde devam etti. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil zabıta haftasının kutlu olması temennisinde bulundu.
İskenderun Zabıta ekiplerinin ilçe genelinde başarılı çalışmalarda bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “sizlerin yaptığı her hamle belediyemizin yansımasıdır. O yüzden sizlerden vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza yardımcı olmanızı rica ediyorum” dedi.
Ziyaretin ardından Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve beraberindeki zabıta ekipleri şehrimiz şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek karanfil hediye ettiler.
Ardından İskenderun Belediye Zabıta Karakolunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve meclis üyeleri, tüm zabıta personelinin zabıta haftasını kutladı.

1 2 12

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi ,Türk Dünyası Belediyeler Birliğinden ve Tarihi Kentler Birliği üyeliklerini iptal etti
Sonraki İçerikHbb’den Kurban Bayramı Öncesi İkramiye Sürprizi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.