Zafer Bayramı’nın ışığı hep yolumuzu aydınlatacak

Vatanın düşman işgalinden kurtuluşu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen “30 Ağustos Zaferi’nin” 94. yıldönümü Arsuz’da büyük bir gurur ve coşkuyla kutlandı.
Arsuz Kaymakamlığı’nda Kaymakam Fatih Baysal, Arsuz Garnizon Komutanı Deniz Albay Ahmet Özturşucu ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın tebrikleri kabulü ile başlayan törenler daha sonra Gözcüler Hizmet Binası’ndaki Atatürk Anıt Alanı’nda devam etti.

Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Garnizon Komutanı Deniz Albay Ahmet Özturşucu ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına temel teşkil eden büyük zaferin 94.yılını kutlama törenlerine meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı.
Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından, törenler bayram coşkusunun bir arada tek yürek olarak paylaşılmasıyla son buldu.

bayram

Önceki İçerikİskenderun’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Sonraki İçerikErzin’deki 7 Milyon Tl’lik Proje Hızla İlerliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.