KAYMAKAM ABDULAZİZ AYDIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 94. YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI

Kurtuluş Savaşımızın en çetin günleri olan 1922 yılının 26 Ağustos’unda başlayıp 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesinin, bir diğer adıyla Büyük Taarruzun 94. Yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milletimizin ve kahraman ordumuzun kenetlenerek yokluklar içinde kazandığı 30 Ağustos Zaferi, vatanı dört bir yandan işgal edilerek bağımsızlığına kastedilen aziz milletimizin varoluş mücadelesinin destansı timsali olmuştur.

Bu zafer, Türk milletini yok etmeye çalışan işgal güçlerinin haksızlıklarına, yoksulluğa ve tüm olumsuzluklara karşı aziz milletimizin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya Türk milleti bağımsızdır ve bağımsız kalacaktır, ay yıldızlı bayrağımız milletimiz var oldukça gökyüzünde dalgalanacaktır diye haykırdığı, aziz milletimizin şanlı zaferidir.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

DSC_1920 DSC_1949

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.