Hbb’den Engeli Vatandaşlara Yaşamı Kolaylaştıracak Hediyeler

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda duyarlı hizmetler üreten HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engelli Birimi, engelli vatandaşlara akülü araç, işitme cihazı ve havalı yatak hediye etti.

“Engelsiz Hayat, Engelsiz Hatay” sloganı ile yola çıkan Başkan Savaş, il genelinde yürekleri engel tanımayan bedensel engelli vatandaşların yaşam kalitesini arttırmaya yönelik hayata geçirdiği projelerle hemşehrilerinin gönlünde taht kuruyor.

HBB, ENGELLİ VATANDAŞLARIN MUTLULUĞUNA VESİLE OLDU
Engelli vatandaşlara yaşamlarında ve toplumsal alanlarda kolaylık sağlamak amacıyla Dörtyol ilçesinde işitme cihazı, Antakya ilçesinde iki adet akülü araç ve bir adet havalı yatak hediye eden HBB Engelli Birimi, vatandaşların mutluluğuna vesile oldu. Ayrıca ihtiyaç doğrultusunda il genelinde çeşitli proje hazırlıklarına ve hediye dağıtımlarına devam edeceklerini bildiren ekipler, Başkan Savaş’ın talimatları doğrultusunda istek ve talepleri not aldı.

Engelli aileleri, engellilerin yaşamını kolaylaştıracak projelere imza atan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

tumblr_ng0l7odVZJ1toklhjo1_500

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.