Başkan Seyfi Dingil Tugay Komutanı Tuğgeneral Olgay’ı Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’a yeni atanan 39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay’ı ziyaret etti.
Ziyarette 39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Olgay ile bir süre sohbet eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Garnizon Komutanı’na yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

Başkan Seyfi Dingil, kamu kurum ve kuruluşlarla her zaman diyalog içerisinde olduklarını belirterek, ”Hepimizin amacı ülkemize, milletimize hizmet etmektir. İskenderun her anlamda gelişmekte olan bir şehirdir. Sizlerde vatandaşlarımızın huzur güvenlik noktasında cansiperhane görev yapıyorsunuz. Allah vatanı için milleti için görev yapan tüm Mehmetçiklerimizi korusun.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay ise İskenderun’da olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek,” Halkımızın huzur ve güvenliği bizler için çok önemlidir. Bu anlamda bizler gece gündüz demeden görevimizin başındayız. Ülkemiz, milletimiz ve bayrağımız için canla başla her türlü fedakârlığa hazırız.”diye konuştu.

39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.