Hatay İl Müftüsü Kavillioğlu, İTSO’yu ziyaret etti

Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette söz alan Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, “Son yaşanan sürecin ardındın ülke olarak ayrışmadan çok birleşmeye ihtiyacımız var. Birlik beraberlik içerisinde kenetlenmemiz lazım.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Gelmiş olduğumuz süreçte samimi olmamız, birbirimize güvenmemiz lazım. Daha güçlü Türkiye için hep birlikte el ele vermemiz gerekir. Bu birlikteliğin oluşmasında hepimize önemli görevler düşmektedir. Tabi bilinçli çocuklarımızın yetişmesi ve eğitilmesinde sizlere de önemli görevler düşmektedir” dedi. Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten de hazır bulundu.

müftü itso ziyareti (1) müftü itso ziyareti (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.