Muhtar Kurtar, “Hatsu Gereğinden Fazlasını Yapıyor”

Eskiden kullanılan hatlarda başlattığı revize çalışmaları ile riskli bulunan hatları yenileyen Genel Müdürlük, mahalle sakinlerinin talebi üzerine içmesuyu isale hatları ile şebekelerde yapılan tespitler sonrasında eskiyen ve yetersiz gelen bölgelere yeni hat döşendiğini açıkladı.

İskenderun ilçesine bağlı Suçıkağı Mahallesi’nde çalışma başlatan HATSU, su gözünden Yukarı Sakıt mevkiine iletilen suyun daha sağlıklı ve kesintisiz iletilmesi amacıyla 63’lük boru ile 2000 metre, 100’lük boruyla da 1200 metre hat döşeme çalışmasının yapıldığını bildirdi.

Kurtar: HATSU Fazlasını Yapıyor

Mahalleye yapılan hizmetler sonrasında su sorunu kalmadığını vurgulayarak düşüncelerini aktaran Suçıkağı Mahalle Muhtarı Mehmet Kurtar; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. HATSU bize gereğinden fazlasını yapıyor. Mahallemizin su şebekesini yeniliyoruz inşallah su sorunu bitecek” dedi.

Gözdeki kaynaktan çıkan suların dağınık ve hepsini bir yerde toplayarak yeniden dağıtım yapacaklarını belirten Muhtar Kurtar, “Şuan yeni şebeke borusu ve 1200 metre mesafede isale hattı döşeniyor. Vatandaşlarımız çok memnun Allah razı olsun diyorlar. Herkes memnun olacak inşallah kimse susuz kalmayacak. Mahallenin bir kısmına 24 saat su akarken bir kısmına 2 saat su akıyordu bu çalışma ile bu problem çözülecek” ifadelerini kullandı.

SUÇIKAĞI İSALE HATTINDA İYİLEŞTİRME YAPILIYOR (3) SUÇIKAĞI İSALE HATTINDA İYİLEŞTİRME YAPILIYOR (4)

Önceki İçerikBaşkan Seyfi Dingil’den Chp Ve Mhp’ye Ziyaret
Sonraki İçerikGelenkesel Medeniyetler Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası Başlıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.