Hatay Genelinde Mezarlık Temizleme, Bakım Ve Onarım Çalışmaları Devam ediyor

HBB ekipleri, mezarlıklarda biten yabani otların biçilmesi, ağaçların budanması ve badana gibi bakım onarım işlerini itinayla gerçekleştiriyor. Özellikle Hatay il merkezine uzakta bulunan mahallelerde ihmal edilerek bakım ve onarımı yapılmayan mezarlıklarda kapsamlı çalışmalar gerçekleştiren ekipler, vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını gönül rahatlığıyla ziyaret etmelerine vesile oluyor.
Çalışmalarına mezarların üzerini kapatan yabani otları biçerek başlayan HBB ekipleri, yıpranan ve onarım gerektiren noktalarda nitelikli hizmetler sunmaya devam ediyor.
ÇALIŞMALAR, HATAY’IN 15 İLÇESİNDE BAKIMSIZ MEZARLIK KALMAYANA DEK SÜRECEK
Gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Mezarlıklar uzun yıllar boyunca ihmal edilerek bakımsız kalmıştı.Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin çalışması ile mezarlıklarda yakınlarımızı gönül rahatlığıyla ziyaret edebiliyoruz. İçimizi rahatlatan çalışmalara öncülük eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, mezarlık bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarına Hatay’ın 15 ilçesinde bakımsız mezarlık kalmayana dek devam edileceğini bildirdi.

e6844327-d38c-4977-9c4e-6b8d5fd52f15 eff06e2e-dae9-4d6c-8f01-4b78bc3ca771

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.