Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun’da Yürütülen Altyapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

İskenderun’da gerçekleştirilen kanal açma çalışmalarını yerinde inceleyen ve ekiplerden bilgi alan Başkan Savaş, çalışmaların detayları hakkında ekiplerle fikir alışverişinde bulundu.750 metre kanalizasyon hattının döşendiği caddede baca bağlantılarının da yapımına başlayan HBB ekipleri, altyapı çalışmalarının tamamlanması ile sorunların çözüme kavuşacağını vurguladı.
BAŞKAN SAVAŞ,” HİÇBİR SİYASİ KAYGI GÜTMEDEN VE AYIRIM YAPMADAN HER İLÇEYE EŞİT HİZMET VERİYORUZ”
İncelemeler sırasında kısa bir açıklama yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,” Hiçbir siyasi kaygı gütmeden ve ayrım yapmadan her ilçeye eşit hizmet veriyoruz. Hatay’ın kardeşliğini güçlendirerek birliğe ve beraberliğe bir nebze olsun katkı sağlamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yürütülen çalışmaların sona ermesi ile birlikte üst yapı ve çevre düzenleme çalışmalarına geçileceğinin altını çizen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ihtiyaç dahilindeki cadde ve sokaklarda parke döşeme ve asfaltlama çalışmalarını gerçekleştireceklerini belirtti.

iskenderun (1) iskenderun (2) iskenderun (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.